Omakotitalo, 4 huonetta (95,5 m2), Kirkkonummi, Veikkola, Tuulensuunraitti 12 B

Ennakkomarkkinoinnissa Veikkolan keskustan välittömään läheisyyteen valmistuva moderni 1-tasoinen omakotitalo, joka sijaitsee omalla määräalalla. Ympäristöstään osittain selkeästi ylempänä oleva mäntyinen tontti tarjoaa mahtavat puitteet viihtyisälle asumiselle. Tarvittaessa pääset Veikkolan keskustan palveluihin sujuvasti ilman autoakin.

Talossa on autokatos ja pihapaikka toiselle autolle. Nopealla varaajalla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotinsa materiaaleihin. Kotisi lämmitys toteutetaan mukavalla vesikiertoisella lattialämmityksellä. Edullisista lämmityskustannuksista huolehtii poistoilmalämpöpumppu.

Tässä kodissa on viihtyisä ja toimiva kokonaisuus. Kaikki tilat ovat samassa kerroksessa ja erinomaisesti käytetyt neliöt ja tilojen väljyys tekevät asumisesta miellyttävää. Kaksi erillistä tilavaa vaatehuonetta antavat lämpimän varaston lisäksi tarvittavaa tilaa myös säilytykseen. Olohuoneesta on käynti takapihan puoleiselle terassille ja tilavalle etuterassille pääsee myös makuuhuoneesta. Talolle kuuluu oma piha-alue ja lisäksi yhteisalue kahden muun talon kanssa.

Tässä Kannustalon Harmaja mallissa kalusteet ovat Puustellin mallistosta ja arkea helpottavat Electroluxin kodinkoneet. Kolmen hyvänkokoisen makuuhuoneen lähelle lattian rajaa ulottuvat korkeat ikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin.

Ostaja ostaa omaksi hallinta-alan 2 = 69 000€ (noin 620 m2 + yhteisalue noin 263m2). Mikäli kaupat tehdään ennen rakentamisen aloittamista maksaa ostaja varainsiirtoveroa vain hallinta-alan kauppahinnasta. Hallinta-alan varainsiirtovero on 2760 €. Hallinta-alan ostamisen jälkeen ostaja ja myyjä tekevät pienurakkasopimuksen talon rakentamisesta. Talon rakennuskustannukset ostaja maksaa useissa pienemmissä erissä talon rakentamisen valmiusasteen mukaan.

Hallinta-alan ja valmiin asunnon kauppahinta on 439 900 € (inflaatio ym. ei vaikuta urakkasumman suuruuteen) varainsiirtoverosta vastaa ostaja.

Virtuaalikuvat voivat poiketa toteutuksesta. Kohteen sijainti on halutulla lapsiperheiden suosimalla asuinalueella. Koulu ja päiväkoti ovat reilun kilometrin päässä. Bussipysäkille on matkaa vain noin 300 metriä. 

Näitä on harvoin tarjolla, ota yhteyttä ja sovi esittelystä. 

Päivi Åhlgren

puh. 045 604 6050

info (at) kestorakennus.fi

Tutustu asema-, julkisivu- ja pohjapiirroksiin

Asemapiirros (pdf)
Asemapiirros läheltä (talo 1, pdf)
Julkisivupiirrokset (pdf)
Pohjapiirros (pdf)

Havainnekuvia Talo 2

Virtuaalikuvat voivat poiketa toteutuksesta.