Hallirakennus Kiilatie 5

Kestorakennus Oy:n omaa tuotantoa Jorvaksessa. Rakennuksessa on liimapuurunko ja katto on tehty puuelementeistä. Rakenne mahdollistaa tilojen muutokset joustavasti käyttäjien tarpeiden mukaan. Esimerkiksi kaikki väliseinät voidaan purkaa tarvittaessa. Tätä joustavuutta hyödynnettiin jo rakennusvaiheessa. Kaikissa tiloissa on Kestorakennuksen hallien tyypilliseen tapaan maalämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Lisäksi varustukseen kuuluvat öljyn-/hiekanerotuskaivo ja vesipiste. Erityistä huomiota on kiinnitetty valaistukseen, joka on toteutettu led-valoilla.

Kiilatie on yksi esimerkki Kestorakennus Oy:n omana työnä rakentamista halleista, jonka tilat myytiin useammalle kiinteistösijoittajalle, jotka vuokraavat edelleen tiloja.

Käyttäjän näkökulma: ”Erikoisratkaisujen toteuttaminen onnistui.”

”Olin etsinyt vuoden verran pienkahvipaahtimolleni Kaffe Obscuralle uusia toimitiloja turhaan. Toimintani edellyttämät erikoisratkaisut oli vaikea sovittaa olemassa oleviin vanhoihin kiinteistöihin.  Keväällä 2019 löysin sitten  Kestorakennus Oy:n aloittaman hallihankkeen Jorvaksessa Kiilatiellä.

Kohde tuntui hyvin suunnitellulta ja pidin tärkeänä sitä, että halliin oli tulossa maalämpö,  vesikiertoinen lattialämmitys sekä jokaiseen tilaan erillinen lämmöntalteenottava ilmastointi. Tämän ansiosta hoitovastike on erittäin edullinen.

Kaikissa muissa tutkimissani vastaavissa hallikiinteistöissä oli sähköpattereilla ja huippuimureilla hoidettu lämmitys ja ilmanvaihto.  Niissä käyttökustannukset on saatu näyttämään alhaisilta, mutta ostaja ei ehkä hankintahetkellä tule ajatelleeksi, että hän joutuu maksamaan lämmityksen erikseen sähkölaskussaan, eikä korkean hallin lämmittäminen suoralla sähkölämmityksellä ole halpaa.

Kohteen laatuun nähden Kestorakennus Oy:n hallitilojen hinnat olivat hyvin edulliset. Neuvottelut rakentajan  kanssa sujuivat erittäin hyvin. Kaikki haluamani muutokset ja lisäykset, jopa rakennusluvan alaiset, oltiin valmiita toteuttamaan ja lisätöiden veloitukset olivat mielestäni hyvin kohtuullisia. Luvatut aikataulut pitivät.

Kahvipaahtimoni on nyt toiminut puoli vuotta Kiilatiellä ja olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani. Reklamoinnit on hoidettu nopeasti ja mallikkaasti ja joitain korjauksia, joita en edes itse ole osannut vaatia, on tultu tekemään oma-aloitteisesti. Voin lämpimästi suositella Kestorakennus Oy:tä ja sen toteuttamia kohteita.”

Lasse Vuori, Kaffe Obscura

Koy Kiilatie 5, Halli

Tiedot

KOHDE

Halli: 20 työtilaa

TILAAJA

Omaa tuotantoa

KOKO

1 466 kem2, 6 133 m3

RAKENNUSAIKA

2018–2019

URAKKA OSUUS

Suunnittelu ja rakentaminen kokonaisuudessaan

OSOITE

Kiilatie 5, Tila 20, 02420 Jorvas Kirkkonummi

Kuvagalleria