Hallirakennus, Veikkolan Teollisuuskiinteistöt Oy, KVR-urakkana

Kestorakennus Oy:n toteutti KVR-urakkana, johon sisältyi suunnittelu tilaajan tarpeiden pohjalta. Rakennuksessa on liimapuurunko ja katto on tehty uretaanielementeistä.

Kaikissa tiloissa on Kestorakennuksen hallien tyypilliseen tapaan maalämpöjärjestelmä vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Lisäksi varustukseen kuuluvat öljyn-/hiekanerotuskaivo ja vesipiste. Erityistä huomiota on kiinnitetty valaistukseen, joka on toteutettu led-valoilla. Halliin toteutettiin yhteensä 12 varasto- ja työtilaa.

Asiakkaan näkökulmasta: ”Joustava KVR-urakka.”

Veikkolan Teollisuuskiinteistöt vuokraa tuotanto-, varasto- ja toimistotiloja Kirkkonummen Veikkolan teollisuusalueella. Vuokratilojemme yhteispinta-ala on 14 000 m2. Kestorakennus Oy rakensi alueellemme 2017–2018 uuden hallin KVR-urakkana. Työhön ja työn jälkeen olemme tyytyväisiä.

Urakka toimi alusta loppuun saakka hyvin ja aikataulussa. Tilaajan näkökulmasta olennaista oli, että sovitut asiat pitivät. Samoin yhteydenpito ja tiedonkulku toimivat, joten tiesimme koko ajan, missä urakassa mennään. Kestorakennus pystyi ottamaan sujuvasti huomioon tilaajan tarpeet ja lisätyöt, esimerkiksi oviin ja huippuimuriin liittyen, hoituivat joustavasti. Hallin valmistumisen jälkeen reklamaatiot ja takuukorjaukset hoidettiin myös välittömästi. Tosin niissä oli kyse lähinnä kittauksista ja taisi joku irtonainen pelti löytyä.

Meille tärkeä asia rakennustöiden aikana oli työmaan hyvä siisteys, koska tilat ympärillä olivat jatkuvasti käytössä. Tavarat olivat järjestyksessä, roskalava tyhjennettiin kun se oli täysi, eikä roskia lennellyt ympäri pihoja.

Thomas Holmberg
Veikkolan Teollisuuskiinteistöt Oy

Tiedot

KOHDE

Halli: 12 varasto- ja työtilaa

TILAAJA

Veikkolan Teollisuuskiinteistöt Oy

KOKO

997 kem2, 5 487 m3

RAKENNUSAIKA

2017–2018

OSOITE

Teollisuustie 9, 02880 Veikkola

KOHTEEN OSUUS

Suunnittelu ja rakentaminen kokonaisuudessaan

Kuvagalleria